Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Black Panther

Black Panther

29/06/2019 | Flixfilm

Black Panther på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: Ryan Coogler
Skuespillere: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o
Spilletid: 134 min
Land: United States
Sprog: English, Swahili, Nama, Xhosa, Korean
IMDb-karakter: 7.3

Handling: T'Challa har superkræfter og er den nye leder af den skjulte, men avancerede afrikanske nation Wakanda. Han kæmper for at beskytte sit hjemland mod nye og gamle fjender.

Black Panther havde premiere på Netflix Danmark den 29. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Black Panther på YouTube.Se Black Panther på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Black Panther ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black Panther stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Black Panther, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Black Panther er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar