Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Black Point

Black Point

04/03/2015 | Flixfilm

Black Point på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: David Mackay
Skuespillere: David Caruso, Susan Haskell, Thomas Ian Griffith
Spilletid: 100 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: En tidligere flådeofficer ender på den forkerte side af loven, da han bliver voldsomt forelsket i en smuk kvinde.

Black Point havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Black Point på YouTube.Se Black Point på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Black Point ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black Point stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Black Point, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Black Point er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar