Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Black Point

Black Point

04/03/2015 | Flixfilm

Se Black Point på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Action, Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: David Mackay
Skuespillere: David Caruso, Susan Haskell, Thomas Ian Griffith, Gordon Tootoosis
Spilletid: 100 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: En tidligere flådeofficer ender på den forkerte side af loven, da han bliver voldsomt forelsket i en smuk kvinde.


Se Black Point på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBlack Point havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Black Point ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Black Point herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Black Point er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black Point stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar