Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Black Sails

Black Sails

25/10/2020 | Flixfilm

Black Sails på Netflix

Produktionsår: 2014–2017
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jessica Parker Kennedy, Toby Stephens, Hannah New
Spilletid: 56 min
Land: South Africa, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Øens beboere er måske ikke de stærkeste dråber rom i flasken, men øen selv er sørøveren kaptajn Flints base, og han vil kæmpe mod alle, der kommer i nærheden.

Black Sails (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 25. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Black Sails på YouTube.Se Black Sails på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Black Sails (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black Sails (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Black Sails, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Black Sails er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
2 kommentarer til Black Sails

  1. Birgit Svitzer - kl. 15:20, 03-06-2017:

    Hvornår kommer Black Sails sæson 4 på Netflix ??

  2. Louise - kl. 14:13, 19-03-2018:

    Mega fedt film, håber snart sæson 5 kommer??

Skriv kommentar