Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Black Sea

Black Sea

05/05/2021 | Flixfilm

Black Sea på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Adventure, Drama, Thriller
Instruktion: Kevin Macdonald
Skuespillere: Jude Law, Scoot McNairy, Ben Mendelsohn
Spilletid: 114 min
Land: United Kingdom, Russia, United States
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En hårdkogt ubådskaptajn bliver hyret til at stjæle guld fra en sunket naziubåd, men der er ingen ære blandt tyve under dette undervandskup.

Black Sea havde premiere på Netflix Danmark den 5. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Black Sea på YouTube.Se Black Sea på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Black Sea ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black Sea stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Black Sea, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Black Sea er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar