Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Black Site Delta

Black Site Delta

09/08/2017 | Flixfilm

Se Black Site Delta på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action
Instruktør: Jesse Gustafson
Skuespillere: Cam Gigandet, Teri Reeves, Benjamin Charles Watson, Sherri Eakin
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.8

Beskrivelse: Da de finder ud af, at deres hemmelige militærfængsel bliver angrebet af terrorister, må en broget gruppe indsatte gøre deres bedste for at neutralisere fjenden.


Se Black Site Delta på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBlack Site Delta havde premiere på Netflix Danmark den 9. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Black Site Delta ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Black Site Delta herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Black Site Delta er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black Site Delta stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar