Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Black Snake Moan

Black Snake Moan

25/03/2015 | Flixfilm

Black Snake Moan på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Drama, Music
Instruktion: Craig Brewer
Skuespillere: Christina Ricci, Samuel L. Jackson, Justin Timberlake
Spilletid: 116 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: I denne sydstatshistorie om kærlighed, svigt og tillid søges der syndsforladelse gennem blues-musikken og et grænseoverskridende venskab.

Black Snake Moan havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Black Snake Moan på YouTube.Se Black Snake Moan på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Black Snake Moan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black Snake Moan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Black Snake Moan, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Black Snake Moan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar