Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Black Snake Moan

Black Snake Moan

25/03/2015 | Flixfilm

Se Black Snake Moan på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Drama, Music
Instruktør: Craig Brewer
Skuespillere: Samuel L. Jackson, Christina Ricci, Justin Timberlake, S. Epatha Merkerson
Spilletid: 116 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: I denne sydstatshistorie om kærlighed, svigt og tillid søges der syndsforladelse gennem blues-musikken og et grænseoverskridende venskab.


Se Black Snake Moan på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBlack Snake Moan havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Black Snake Moan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Black Snake Moan herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Black Snake Moan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black Snake Moan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar