Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Black Snow

Black Snow

10/06/2017 | Flixfilm

Se Black Snow på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Martin Hodara
Skuespillere: Leonardo Sbaraglia, Laia Costa, Ricardo Darín, Dolores Fonzi
Spilletid: 90 min
Land: Argentina, Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: En gammel tragedie og latent fjendskab bryder ud i lys lue, da en mand vender tilbage til Patagonien for at overbevise sin bror om at sælge familiens isolerede ejendom.


Se Black Snow på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Black Snow havde premiere på Netflix Danmark den 10. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Black Snow ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Black Snow:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Black Snow er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black Snow stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar