Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Black Space

Black Space

27/05/2021 | Flixfilm

Black Space på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Guri Alfi, Assi Levy, Reut Alush
Spilletid: 45 min
Land: Israel
Sprog: Hebrew
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En egenrådig betjent bruger uortodokse metoder i sin efterforskning af en massakre begået af enhjørningmaskerede drabsmænd på et israelsk gymnasium.Se Black Space på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Black Space (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Black Space på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Black Space (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black Space (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Black Space, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Black Space er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar