Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Black Summer

Black Summer

17/06/2021 | Flixfilm

Se Black Summer på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Action, Drama, Horror
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jaime King, Justin Chu Cary, Christine Lee
Spilletid: 40 min
Land: Canada, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: I de mørke, tidlige dage af en zombieapokalypse finder komplet fremmede sammen for at finde den styrke, de har brug for til at overleve og komme tilbage til deres kære.

Black Summer (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 17. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Black Summer på YouTube.Se Black Summer på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Black Summer (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black Summer (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Black Summer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Black Summer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar