Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Black Summer

Black Summer

11/04/2019 | Ingen kommentarer

Se Black Summer på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Action, Drama, Horror, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jaime King, Justin Chu Cary, Christine Lee, Sal Velez Jr.
Spilletid: 40 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: I de mørke, tidlige dage af en zombieapokalypse finder komplet fremmede sammen for at finde den styrke, de har brug for til at overleve og komme tilbage til deres kære.


Se Black Summer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Black Summer (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Black Summer (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Black Summer herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Black Summer er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black Summer (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar