Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Black Swan

Black Swan

15/10/2016 | Flixfilm

Se Black Swan på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Darren Aronofsky
Skuespillere: Natalie Portman, Mila Kunis, Vincent Cassel, Barbara Hershey
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English, French, Italian
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Den ambitiøse balletdanserinde ved New York City Ballet, Nina, får hovedrollen i "Svanesøen", men ser snart sine stjernedrømme bliver truet af en rivalinde.


Se Black Swan på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Black Swan havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Black Swan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Black Swan:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Black Swan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black Swan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar