Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Black Thursday

Black Thursday

06/05/2021 | Flixfilm

Black Thursday på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne barske dramadokumentar går en skibsværftsarbejder fra den polske by Gdansk med i en strejke, som det kommunistiske styre nedkæmper brutalt.Se Black Thursday på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Black Thursday havde premiere på Netflix Danmark den 6. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Black Thursday på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Black Thursday ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black Thursday stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Black Thursday, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Black Thursday er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar