Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Black

28/12/2017 | Flixfilm

Black på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Crime, Drama, Fantasy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Song Seung-heon, Go Ara, Lee El
Spilletid: 50 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Manden med leen, en efterforsker og en kvinde, der kan forudse døden, bliver indblandet i en sag om liv og død – og tyve år gamle dystre mysterier.

Black (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Black på YouTube.Se Black på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Black (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Black, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Black er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar