Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Black

28/12/2017 | Flixfilm

Se Black på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Crime, Drama, Fantasy, Romance, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Seung-heon Song, Ara Go, El Lee, Jae-yoon Jo
Spilletid: 50 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: Manden med leen, en efterforsker og en kvinde, der kan forudse døden, bliver indblandet i en sag om liv og død – og tyve år gamle dystre mysterier.


Se Black på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBlack (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Black (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Black herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Black er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Black (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar