Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

#BlackAF

17/04/2020 | Flixfilm

#BlackAF på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Rashida Jones, Kenya Barris, Iman Benson
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Kenya Barris og hans familie håndterer forhold, race og kultur, mens de forsøger at leve med deres nye succes i denne komedieserie.Se #BlackAF på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

#BlackAF (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til #BlackAF på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om #BlackAF (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at #BlackAF (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame #BlackAF, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til #BlackAF er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar