Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blackfish

Blackfish

01/05/2022 | Flixfilm

Blackfish på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktion: Gabriela Cowperthwaite
Skuespillere: Tilikum, Dave Duffus, Samantha Berg
Spilletid: 83 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Denne fascinerende dokumentar ser nærmere på den optrædende spækhugger Tilikum, der i fangenskab har dræbt adskillige mennesker.

Blackfish havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Blackfish på YouTube.Se Blackfish på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Blackfish ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blackfish stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blackfish, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blackfish er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar