Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » BlackJack

BlackJack

15/07/2023 | Flixfilm

BlackJack på Netflix

Produktionsår: 1990
Genre: Drama, Music
Instruktion: Colin Nutley
Skuespillere: Helena Bergström, Reine Brynolfsson, Johannes Brost
Spilletid: 111 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En enlig mor vender tilbage til sin hjemby og falder for playboy-trommeslageren i et lokalt band, selvom hun først har vækket hans nære vens interesse.Se BlackJack på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

BlackJack havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til BlackJack på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om BlackJack ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at BlackJack stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame BlackJack, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til BlackJack er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar