Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » BlacKkKlansman

BlacKkKlansman

28/04/2020 | Flixfilm

Se BlacKkKlansman på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktør: Spike Lee
Skuespillere: Alec Baldwin, John David Washington, Isiah Whitlock Jr., Robert John Burke
Spilletid: 135 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Den første afroamerikanske betjent hos politiet i Colorado Springs samarbejder med en jødisk kollega om at infiltrere en gruppe hvide racister.Se BlacKkKlansman på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


BlacKkKlansman havde premiere på Netflix Danmark den 28. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om BlacKkKlansman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til BlacKkKlansman:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til BlacKkKlansman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at BlacKkKlansman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar