Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » BlacKkKlansman

BlacKkKlansman

01/07/2023 | Flixfilm

BlacKkKlansman på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Biography, Comedy, Crime
Instruktion: Spike Lee
Skuespillere: John David Washington, Adam Driver, Laura Harrier
Spilletid: 135 min
Land: United States, China
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Den første afroamerikanske betjent hos politiet i Colorado Springs samarbejder med en jødisk kollega om at infiltrere en gruppe hvide racister.Se BlacKkKlansman på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

BlacKkKlansman havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til BlacKkKlansman på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om BlacKkKlansman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at BlacKkKlansman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame BlacKkKlansman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til BlacKkKlansman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar