Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Blackout

12/10/2022 | Flixfilm

Blackout på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En mand vågner op på et mexicansk hospital uden at kunne huske noget og finder ud af, at et kartel er efter ham – han må finde årsagen, hurtigt.Se Blackout på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Blackout havde premiere på Netflix Danmark den 12. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Blackout på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Blackout ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blackout stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blackout, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blackout er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar