Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blackpink: Light Up the Sky

Blackpink: Light Up the Sky

14/10/2020 | Flixfilm

Blackpink: Light Up the Sky på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary, Music
Instruktion: Caroline Suh
Skuespillere: Reila Post, Blackpink, Jennie Kim
Spilletid: 79 min
Land: United States, South Korea
Sprog: Korean, English, Thai
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Medlemmerne af det rekordsælgende koreanske pigeband Blackpink fortæller deres historie og om drømmen og det hårde slid, der ligger bag deres kometagtige karriere.

Blackpink: Light Up the Sky havde premiere på Netflix Danmark den 14. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Blackpink: Light Up the Sky på YouTube.Se Blackpink: Light Up the Sky på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Blackpink: Light Up the Sky ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blackpink: Light Up the Sky stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blackpink: Light Up the Sky, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blackpink: Light Up the Sky er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar