Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blackpink: Light Up the Sky

Blackpink: Light Up the Sky

14/10/2020 | Flixfilm

Se Blackpink: Light Up the Sky på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Caroline Suh
Skuespillere: Jennie Kim, Ji-soo Kim, Lalisa Manoban, Rosé
Spilletid: 79 min
Land: USA
Sprog: Korean, English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Medlemmerne af det rekordsælgende koreanske pigeband Blackpink fortæller deres historie og om drømmen og det hårde slid, der ligger bag deres kometagtige karriere.Se Blackpink: Light Up the Sky på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Blackpink: Light Up the Sky havde premiere på Netflix Danmark den 14. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Blackpink: Light Up the Sky ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Blackpink: Light Up the Sky:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Blackpink: Light Up the Sky er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blackpink: Light Up the Sky stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar