Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blackthorn

Blackthorn

01/02/2014 | Flixfilm

Se Blackthorn på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Adventure, Western
Instruktør: Mateo Gil
Skuespillere: Sam Shepard, Eduardo Noriega, Stephen Rea, Magaly Solier
Spilletid: 102 min
Land: Spain, France, Bolivia, UK
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Butch Cassidy fører et roligt liv med den kvinde, han elsker, indtil han møder en forbryder, som lover ham et sidste eventyr, han ikke kan modstå.


Se Blackthorn på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBlackthorn havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Blackthorn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Blackthorn herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Blackthorn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blackthorn stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar