Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blade of the Immortal

Blade of the Immortal

29/12/2017 | Flixfilm

Se Blade of the Immortal på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Drama
Instruktør: Takashi Miike
Skuespillere: Takuya Kimura, Hana Sugisaki, Sôta Fukushi, Hayato Ichihara
Spilletid: 140 min
Land: Japan, UK, South Korea
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Den udødelige sværdkæmper Manji bliver livvagt for en ung pige og sværger at hævne mordet på hendes familie.


Se Blade of the Immortal på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBlade of the Immortal havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Blade of the Immortal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Blade of the Immortal herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Blade of the Immortal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blade of the Immortal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar