Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blade Runner 2049

Blade Runner 2049

22/07/2019 | Flixfilm

Se Blade Runner 2049 på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Drama, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Denis Villeneuve
Skuespillere: Ryan Gosling, Dave Bautista, Robin Wright, Mark Arnold
Spilletid: 164 min
Land: USA, UK, Canada, Hungary, Spain, Mexico
Sprog: English, Finnish, Japanese, Hungarian, Russian, Somali, Spanish
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Indholdet i en skjult grav tiltrækker sig opmærksomheden fra en industrimagnat og sender Officer K, en blade runner fra LAPD, ud for at finde en forsvunden helt.

Blade Runner 2049 havde premiere på Netflix Danmark den 22. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Blade Runner 2049 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Blade Runner 2049 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blade Runner 2049 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blade Runner 2049, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blade Runner 2049 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar