Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blade Runner 2049

Blade Runner 2049

01/03/2023 | Flixfilm

Blade Runner 2049 på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Action, Drama, Mystery
Instruktion: Denis Villeneuve
Skuespillere: Harrison Ford, Ryan Gosling, Ana de Armas
Spilletid: 164 min
Land: United States, United Kingdom, Canada, Spain
Sprog: English, Finnish, Japanese, Hungarian, Russian, Somali, Spanish
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Indholdet i en skjult grav tiltrækker sig opmærksomheden fra en industrimagnat og sender Officer K, en blade runner fra LAPD, ud for at finde en forsvunden helt.Se Blade Runner 2049 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Blade Runner 2049 havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Blade Runner 2049 på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Blade Runner 2049 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blade Runner 2049 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blade Runner 2049, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blade Runner 2049 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar