Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blade Runner

Blade Runner

03/09/2018 | Flixfilm

Blade Runner på Netflix

Produktionsår: 1982
Genre: Action, Drama, Sci-Fi
Instruktion: Ridley Scott
Skuespillere: Harrison Ford, Rutger Hauer, Sean Young
Spilletid: 117 min
Land: United States
Sprog: English, German, Cantonese, Japanese, Hungarian, Arabic, Korean
IMDb-karakter: 8.1

Handling: I det smog-hærgede dystopiske Los Angeles i 2019 bliver Rick Deckard kaldt tilbage fra sin pension for at efterforske en gruppe flygtede androider.Se Blade Runner på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Blade Runner (Theatrical Cut) havde premiere på Netflix Danmark den 3. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Blade Runner på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Blade Runner (Theatrical Cut) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blade Runner stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blade Runner, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blade Runner (Theatrical Cut) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar