Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blade Runner

Blade Runner

03/09/2018 | Flixfilm

Se Blade Runner på Netflix

Indspilningsår: 1982
Genre: Action, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Ridley Scott
Skuespillere: Harrison Ford, Rutger Hauer, Sean Young, Edward James Olmos
Spilletid: 117 min
Land: USA
Sprog: English, German, Cantonese, Japanese, Hungarian, Arabic
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: I det smog-hærgede dystopiske Los Angeles i 2019 bliver Rick Deckard kaldt tilbage fra sin pension for at efterforske en gruppe flygtede androider.


Se Blade Runner på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Blade Runner (Theatrical Cut) havde premiere på Netflix Danmark den 3. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Blade Runner (Theatrical Cut) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Blade Runner:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Blade Runner (Theatrical Cut) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blade Runner stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar