Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Blade

01/12/2013 | Flixfilm

Se Blade på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Action, Horror, Sci-Fi
Instruktør: Stephen Norrington
Skuespillere: Wesley Snipes, Stephen Dorff, Kris Kristofferson, N'Bushe Wright
Spilletid: 120 min
Land: USA
Sprog: English, Russian, Serbian
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Vampyren Blade og hans læremester kæmper mod en oprørsk vampyr, der planlægger at omstyrte det gamle vampyrråd og vække den gamle blodgud La Magra til live.


Se Blade på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBlade havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Blade ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Blade herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Blade er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blade stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar