Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blades of Glory

Blades of Glory

01/06/2018 | Flixfilm

Se Blades of Glory på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Comedy, Sport
Instruktør: Josh Gordon, Will Speck
Skuespillere: Will Ferrell, Jon Heder, Will Arnett, Amy Poehler
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Da en skandale fratager to kunstskøjteløbere deres medaljer, finder de et smuthul i reglerne, der tillader dem at konkurrere som par.


Se Blades of Glory på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBlades of Glory havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Blades of Glory ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Blades of Glory herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Blades of Glory er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blades of Glory stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar