Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blair Witch

Blair Witch

01/07/2018 | Flixfilm

Se Blair Witch på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Adam Wingard
Skuespillere: James Allen McCune, Callie Hernandez, Corbin Reid, Brandon Scott
Spilletid: 89 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Beskrivelse: Efter fundet af billeder af sin længe savnede søster begiver James Donahue sig ud i skoven for at finde hende sammen med venner og en dokumentarfilminstruktør.


Se Blair Witch på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBlair Witch havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Blair Witch ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Blair Witch herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Blair Witch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blair Witch stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar