Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Blame!

20/05/2017 | Flixfilm

Se Blame! på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama
Instruktør: Quinn Shephard
Skuespillere: Chris Messina, Tate Donovan, Trieste Kelly Dunn, Luke Slattery
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: I en enorm, selvgendannende by, der vil udrydde alt liv, dukker den mystiske enspænder Killy op og leder en rest af menneskeheden, der er desperate for at overleve.


Se Blame! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBlame! havde premiere på Netflix Danmark den 20. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Blame! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Blame! herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Blame! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blame! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar