Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blanche og Marie

Blanche og Marie

26/08/2021 | Flixfilm

Blanche og Marie på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I en landsby i det nordlige Frankrig tilslutter to kvinder sig den lokale modstandsbevægelse og kæmper mod den tyske besættelsesmagt sammen med deres mandlige medborgere.

Blanche og Marie havde premiere på Netflix Danmark den 26. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Blanche og Marie på YouTube.Se Blanche og Marie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Blanche og Marie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blanche og Marie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blanche og Marie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blanche og Marie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar