Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blank Check

Blank Check

01/10/2018 | Ingen kommentarer

Se Blank Check på Netflix

Indspilningsår: 1994
Genre: Comedy, Crime, Family
Instruktør: Rupert Wainwright
Skuespillere: Brian Bonsall, Karen Duffy, James Rebhorn, Jayne Atkinson
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Resumé: Da en kriminel næsten kører 11-årige Preston ned, giver han drengen en check – som han ved et uheld efterlader blank.


Se Blank Check på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Blank Check (Millionær med mælketænder) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Blank Check (Millionær med mælketænder) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Blank Check herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Blank Check (Millionær med mælketænder) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blank Check stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar