Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blank Check

Blank Check

01/10/2018 | Ingen kommentarer

Se Blank Check på Netflix

Indspilningsår: 1994
Genre: Comedy, Crime, Family
Instruktør: Rupert Wainwright
Skuespillere: Brian Bonsall, Karen Duffy, James Rebhorn, Jayne Atkinson
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 5.2

Resumé: Da en kriminel næsten kører 11-årige Preston ned, giver han drengen en check – som han ved et uheld efterlader blank.


Se Blank Check på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Blank Check (Millionær med mælketænder) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Blank Check (Millionær med mælketænder) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Blank Check herunder:Fra premieredatoen (1. oktober, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Blank Check (Millionær med mælketænder) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Blank Check stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore