Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blank Check

Blank Check

01/10/2018 | Flixfilm

Se Blank Check på Netflix

Indspilningsår: 1994
Genre: Comedy, Crime, Family
Instruktør: Rupert Wainwright
Skuespillere: Brian Bonsall, Karen Duffy, James Rebhorn, Jayne Atkinson
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Da en kriminel næsten kører 11-årige Preston ned, giver han drengen en check – som han ved et uheld efterlader blank.


Se Blank Check på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBlank Check (Millionær med mælketænder) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Blank Check (Millionær med mælketænder) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Blank Check herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Blank Check (Millionær med mælketænder) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blank Check stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar