Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Blankman

18/02/2015 | Flixfilm

Blankman på Netflix

Produktionsår: 1994
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Mike Binder
Skuespillere: Damon Wayans, David Alan Grier, Robin Givens
Spilletid: 92 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Handling: En mekanisk begavet, men socialt udfordret, nørd laver skudsikkert undertøj, så han kan indtage den plads, han fortjener blandt de store lovhåndhævere.

Blankman havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Blankman på YouTube.Se Blankman på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Blankman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blankman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blankman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blankman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar