Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Blazing Saddles

01/06/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 1974
Genre: Comedy, Western
Instruktør: Mel Brooks
Skuespillere: Cleavon Little, Gene Wilder, Slim Pickens, Harvey Korman
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English, Yiddish, German
IMDB-bedømmelse: 7.8

Resumé: Dette satiriske bud på en Hollywood-western følger en befriet slave, der bliver valgt som sherif i en racistisk by.


Se Blazing Saddles på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Blazing Saddles (Sheriffen skyder på det hele) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Blazing Saddles (Sheriffen skyder på det hele) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Blazing Saddles herunder:Fra premieredatoen (1. juni, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Blazing Saddles (Sheriffen skyder på det hele) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Blazing Saddles stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar