Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blazing Transfer Students

Blazing Transfer Students

10/11/2017 | Ingen kommentarer

Se Blazing Transfer Students på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ryusei Fujii, Takahiro Hamada, Takeshi Kaga, Tomohiro Kamiyama
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: En flok særegne elever overflyttes til en ny skole, hvor de skal fuldføre en mystisk mission planlagt af deres gådefulde rektor. Med drengene fra Johnny's West.


Se Blazing Transfer Students på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Blazing Transfer Students (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Blazing Transfer Students (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Blazing Transfer Students herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Blazing Transfer Students er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blazing Transfer Students (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar