Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bleach

14/09/2018 | Flixfilm

Se Bleach på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktør: Shinsuke Sato
Skuespillere: Sôta Fukushi, Hana Sugisaki, Ryô Yoshizawa, Erina Mano
Spilletid: 108 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Da high school-eleven Ichigo pludselig får sjælehøsterevner, vil han helst slippe af med dem. Men først er han nødt til at høste nogle sjæle.

Bleach havde premiere på Netflix Danmark den 14. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Bleach på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bleach ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bleach stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bleach, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bleach er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til Bleach

  1. Kim - kl. 13:45, 14-09-2018:

    Kan vi ikke snart få nogle ordentlige asiatiske krimier/thriller for voksne – de laver masser af den slags øst på – men det er åbenbart kun Netflix egne røvsyge millenium-bavl de gider at sende

  2. Nikolaj - kl. 18:01, 18-09-2018:

    Overraskende god og følger animeserien så meget den nu kan ifht. det er en film. Frygtede at effekter og kampscener ville mangelfulde. Det er de bestemt ikke. Synes den lægger op til flere film, men ville ønske den kom som en netflix serie på samme niveau som filmen.

    Skriv kommentar