Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bleach

14/09/2018 | 2 kommentarer

Se Bleach på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktør: Shinsuke Sato
Skuespillere: Sôta Fukushi, Hana Sugisaki, Ryô Yoshizawa, Erina Mano
Spilletid: 108 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: Da high school-eleven Ichigo pludselig får sjælehøsterevner, vil han helst slippe af med dem. Men først er han nødt til at høste nogle sjæle.


Se Bleach på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bleach havde premiere på Netflix Danmark den 14. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bleach ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bleach herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bleach er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bleach stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.2 kommentarer til Bleach

  1. Kim - kl. 13:45, 14-09-2018:

    Kan vi ikke snart få nogle ordentlige asiatiske krimier/thriller for voksne – de laver masser af den slags øst på – men det er åbenbart kun Netflix egne røvsyge millenium-bavl de gider at sende

  2. Nikolaj - kl. 18:01, 18-09-2018:

    Overraskende god og følger animeserien så meget den nu kan ifht. det er en film. Frygtede at effekter og kampscener ville mangelfulde. Det er de bestemt ikke. Synes den lægger op til flere film, men ville ønske den kom som en netflix serie på samme niveau som filmen.

    Skriv kommentar