Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bleach

14/09/2018 | 2 kommentarer

Se Bleach på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktør: Shinsuke Sato
Skuespillere: Sôta Fukushi, Hana Sugisaki, Ryô Yoshizawa, Miyavi
Spilletid: 108 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDB-bedømmelse: 6.5

Resumé: Da high school-eleven Ichigo pludselig får sjælehøsterevner, vil han helst slippe af med dem. Men først er han nødt til at høste nogle sjæle.


Se Bleach på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bleach havde premiere på Netflix Danmark den 14. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bleach ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bleach herunder:Fra premieredatoen (14. september, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Bleach er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Bleach stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.2 kommentarer til Bleach

  1. Kim - kl. 13:45, 14-09-2018:

    Kan vi ikke snart få nogle ordentlige asiatiske krimier/thriller for voksne – de laver masser af den slags øst på – men det er åbenbart kun Netflix egne røvsyge millenium-bavl de gider at sende

  2. Nikolaj - kl. 18:01, 18-09-2018:

    Overraskende god og følger animeserien så meget den nu kan ifht. det er en film. Frygtede at effekter og kampscener ville mangelfulde. Det er de bestemt ikke. Synes den lægger op til flere film, men ville ønske den kom som en netflix serie på samme niveau som filmen.

    Skriv kommentar


Telmore