Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bleed for This

Bleed for This

01/01/2019 | Flixfilm

Se Bleed for This på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Biography, Drama, Sport
Instruktør: Ben Younger
Skuespillere: Miles Teller, Aaron Eckhart, Katey Sagal, Ciarán Hinds
Spilletid: 117 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Et voldsomt uheld ødelægger hans karriere, men den tidligere verdensmester i boksning, Vinny Pazienza, er fast besluttet på at gøre comeback, selvom oddsene er imod ham.

Bleed for This havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Bleed for This på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bleed for This ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bleed for This stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bleed for This, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bleed for This er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar