Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bleed for This

Bleed for This

01/01/2019 | Ingen kommentarer

Se Bleed for This på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Biography, Drama, Sport
Instruktør: Ben Younger
Skuespillere: Miles Teller, Aaron Eckhart, Katey Sagal, Ciarán Hinds
Spilletid: 117 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: Et voldsomt uheld ødelægger hans karriere, men den tidligere verdensmester i boksning, Vinny Pazienza, er fast besluttet på at gøre comeback, selvom oddsene er imod ham.


Se Bleed for This på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bleed for This havde premiere på Netflix Danmark den 1. January, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bleed for This ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bleed for This herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bleed for This er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bleed for This stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore