Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Blended

01/05/2019 | Flixfilm

Blended på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Frank Coraci
Skuespillere: Adam Sandler, Drew Barrymore, Wendi McLendon-Covey
Spilletid: 117 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Hvad er værre end en forfærdelig blind date mellem to enlige forældre? Denne gang på et feriested med ungerne på slæb.

Blended havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Blended på YouTube.Se Blended på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Blended ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blended stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blended, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blended er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar