Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Blended

01/05/2019 | Flixfilm

Se Blended på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Frank Coraci
Skuespillere: Adam Sandler, Drew Barrymore, Kevin Nealon, Terry Crews
Spilletid: 117 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Hvad er værre end en forfærdelig blind date mellem to enlige forældre? Denne gang på et feriested med ungerne på slæb.


Se Blended på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBlended havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Blended ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Blended herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Blended er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blended stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar