Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blessed Benefit

Blessed Benefit

13/10/2017 | Flixfilm

Se Blessed Benefit på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Mahmoud al Massad
Skuespillere: Ahmad Thaher, Maher Khammash, Odai Hijazi, Mahmoud al Massad
Spilletid: 83 min
Land: Germany, Jordan, Netherlands
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En uskyldigt dømt mand finder ud af, at livet i fængslet rummer en grad af frihed, der ikke findes uden for fængslets mure.

Blessed Benefit havde premiere på Netflix Danmark den 13. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Blessed Benefit på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Blessed Benefit ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blessed Benefit stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blessed Benefit, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blessed Benefit er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar