Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blessed Benefit

Blessed Benefit

13/10/2017 | Flixfilm

Se Blessed Benefit på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Mahmoud al Massad
Skuespillere: Ahmad Thaher, Maher Khammash, Odai Hijazi, Mahmoud al Massad
Spilletid: 83 min
Land: Germany, Jordan, Netherlands
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: En uskyldigt dømt mand finder ud af, at livet i fængslet rummer en grad af frihed, der ikke findes uden for fængslets mure.


Se Blessed Benefit på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBlessed Benefit havde premiere på Netflix Danmark den 13. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Blessed Benefit ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Blessed Benefit herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Blessed Benefit er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blessed Benefit stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar