Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blind Date

Blind Date

15/10/2016 | Ingen kommentarer

Se Blind Date på Netflix

Indspilningsår: 1987
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Blake Edwards
Skuespillere: Kim Basinger, Bruce Willis, John Larroquette, William Daniels
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: En passioneret pianist og en sjælfuld krydsordsløser, der sætter pris på stilhed, er ikke de bedste naboer, men det udvikler sig interessant, da de begynder at date.


Se Blind Date på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Blind Date havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Blind Date ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Blind Date herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Blind Date er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blind Date stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar