Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blind Date

Blind Date

15/10/2016 | Flixfilm

Se Blind Date på Netflix

Indspilningsår: 1987
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Blake Edwards
Skuespillere: Kim Basinger, Bruce Willis, John Larroquette, William Daniels
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: En passioneret pianist og en sjælfuld krydsordsløser, der sætter pris på stilhed, er ikke de bedste naboer, men det udvikler sig interessant, da de begynder at date.


Se Blind Date på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBlind Date havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Blind Date ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Blind Date herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Blind Date er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blind Date stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar