Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blind Dating

Blind Dating

10/11/2019 | Flixfilm

Blind Dating på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: James Keach
Skuespillere: Chris Pine, Anjali Jay, Eddie Kaye Thomas
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Den blinde Danny er intelligent og selvsikker, og han er en populær fyr. Derfor beslutter hans bror Larry at hjælpe ham med at finde den eneste ene.Se Blind Dating på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Blind Dating havde premiere på Netflix Danmark den 10. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Blind Dating på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Blind Dating ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blind Dating stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blind Dating, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blind Dating er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar