Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blind Dating

Blind Dating

10/11/2019 | Flixfilm

Se Blind Dating på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: James Keach
Skuespillere: Jennifer Alden, Chris Pine, Eddie Kaye Thomas, Steve Wellington
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Den blinde Danny er intelligent og selvsikker, og han er en populær fyr. Derfor beslutter hans bror Larry at hjælpe ham med at finde den eneste ene.Se Blind Dating på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Blind Dating havde premiere på Netflix Danmark den 10. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Blind Dating ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Blind Dating:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Blind Dating er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blind Dating stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar