Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Blind

01/02/2018 | Flixfilm

Se Blind på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Short, Horror, Thriller
Instruktør: Rick Kawanaka
Skuespillere: Hitomi Nakamura, Noeru Nakayama, Mirei Takayama, Mugi Dejiko
Spilletid: 16 min
Land: Japan, USA
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: N/A

Handling: Flere år efter en forfatter mister sin kone og sit syn i en bilulykke, får han igen mod på livet, da han begynder en affære med en rig kvinde, der er ulykkeligt gift.

Blind havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Blind på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Blind ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blind stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blind, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blind er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar