Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blinded by the Light

Blinded by the Light

01/05/2021 | Flixfilm

Se Blinded by the Light på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Drama, Music
Instruktør: Gurinder Chadha
Skuespillere: Billy Barratt, Ronak Singh Chadha Berges, Viveik Kalra, Lee Barnett
Spilletid: 118 min
Land: UK, USA, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Efter mødet med Bruce Springsteens musik begynder en britisk teenager med pakistanske rødder at forstå sin identitet, sin kultur og verden i det hele taget.

Blinded by the Light havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Blinded by the Light på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Blinded by the Light ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blinded by the Light stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blinded by the Light, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blinded by the Light er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar