Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blindness

Blindness

19/03/2018 | Flixfilm

Se Blindness på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Fernando Meirelles
Skuespillere: Yûsuke Iseya, Jason Bermingham, Eduardo Semerjian, Don McKellar
Spilletid: 121 min
Land: Brazil, Canada, Japan, UK, Italy
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Da en mystisk epidemi af blindhed bryder ud, isoleres de smittede på et nedlagt sindssygehospital. Nye patienter kommer til hver dag, indtil der ikke længere er plads.

Blindness havde premiere på Netflix Danmark den 19. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Blindness på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Blindness ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blindness stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blindness, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blindness er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar