Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blindspotting

Blindspotting

01/06/2019 | Flixfilm

Se Blindspotting på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktør: Carlos López Estrada
Skuespillere: Daveed Diggs, Rafael Casal, Janina Gavankar, Jasmine Cephas Jones
Spilletid: 95 min
Land: USA, Ukraine
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Den tidligere fange Colins prøveløsladelse slutter snart, og han vil gerne undgå fængsel – men hans bedste ven Miles og byen Oakland gør det ikke nemt for ham.


Se Blindspotting på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBlindspotting havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Blindspotting ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Blindspotting herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Blindspotting er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blindspotting stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar