Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bling Empire

Bling Empire

13/05/2022 | Flixfilm

Bling Empire på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Andrew Gray, Kevin Kreider, Kim Lee
Spilletid: 38 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Vi følger LA's vanvittigt velhavende asiater og asiatisk-amerikanske unge i en hverdag med overdådige fester, glamour og drama i denne realityserie.

Bling Empire (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 13. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bling Empire på YouTube.Se Bling Empire på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bling Empire (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bling Empire (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bling Empire, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bling Empire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar