Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blitz on Britain

Blitz on Britain

16/09/2021 | Flixfilm

Blitz on Britain på Netflix

Produktionsår: 1960
Genre: Documentary, History, War
Instruktion: Harry Booth
Skuespillere: Alistair Cooke, Henning Skaarup, Hermann Göring
Spilletid: 71 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Med arkivoptagelser fra både tyske og britiske kilder undersøger denne dokumentar forsvaret af Storbritannien i starten af anden verdenskrig.

Blitz on Britain havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Blitz on Britain på YouTube.Se Blitz on Britain på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Blitz on Britain ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blitz on Britain stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blitz on Britain, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blitz on Britain er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar