Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blitz Patrollie

Blitz Patrollie

27/12/2019 | Flixfilm

Blitz Patrollie på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Et par betjente, som kæmper med pres fra familien og kriminalitetsbekæmpelse i det små, prøver at afsløre en stor narkooperation og skrive historie.

Blitz Patrollie havde premiere på Netflix Danmark den 27. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Blitz Patrollie på YouTube.Se Blitz Patrollie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Blitz Patrollie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blitz Patrollie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blitz Patrollie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blitz Patrollie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar