Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blitz Patrollie

Blitz Patrollie

27/12/2019 | Flixfilm

Se Blitz Patrollie på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktør: Andrew Wessels
Skuespillere: Joey Rasdien, David Kau, David Kibuuka, Chris Forrest
Spilletid: 103 min
Land: South Africa
Sprog: English, Afrikaans, Zulu
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Et par betjente, som kæmper med pres fra familien og kriminalitetsbekæmpelse i det små, prøver at afsløre en stor narkooperation og skrive historie.


Se Blitz Patrollie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Blitz Patrollie havde premiere på Netflix Danmark den 27. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Blitz Patrollie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Blitz Patrollie:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Blitz Patrollie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blitz Patrollie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar