Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Blitz

02/11/2020 | Flixfilm

Blitz på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: Elliott Lester
Skuespillere: Jason Statham, Paddy Considine, Aidan Gillen
Spilletid: 97 min
Land: United Kingdom, France, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: En seriemorder er på spil i London, og en betjent påtager sig sagen, mens han samarbejder med en psykiater om at styre sin aggressive opførsel.Se Blitz på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Blitz havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Blitz på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Blitz ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blitz stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blitz, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blitz er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar