Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Blitzed!

06/11/2022 | Flixfilm

Blitzed! på Netflix

Produktionsår: 2013–2015
Genre: Comedy, News, Sport
Instruktion: N/A
Skuespillere: Rebecca Zaccard, Travis Platt
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: I 1980'erne samles en generation af trendsættere i Londons Club Blitz for at dele deres forkærlighed for mode, musik og friheden til at udtrykke sig selv.

Blitzed! havde premiere på Netflix Danmark den 6. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Blitzed! på YouTube.Se Blitzed! på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Blitzed! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blitzed! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blitzed!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blitzed! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar