Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Bliv deltager i ‘Squid Game’

Bliv deltager i ‘Squid Game’

14/06/2022 | Flixfilm

squid game danmark deltager

Synes du, at udfordringerne i ‘Squid Game’ er nemme og at du sagtens vil kunne gennemføre konkurrencen med livet i behold, så har du nu mulighed for at vise dit værd!

Netflix søger nemlig deltager til ‘Squid Game’. Alle kan ansøge om at komme med – også danskere!

Du behøver dog ikke skrive et afskedsbrev inden du sender din ansøgning afsted, da der ikke er tale om helt det samme spil som i den koreanske serie.

‘Squid Game’ bliver nemlig lanceret som verdens største reality show med den største pengepræmie nogensinde.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Squid Game: The Challenge’ hedder showet hvor 456 deltagere skal dyste mod hinanden om pengepræmien på over 31 millioner danske kroner!

Deltagerne skal konkurrere i en række spil inspireret af showet plus nogle helt nye, mens konkurrenterne bliver elimineret omkring dem.

Showet bliver på i alt 10 episoder og skal optages i Englad.

LÆS OGSÅ:   Fantasy-film med 'Stranger Things'-stjerne får premieredato

For at komme i betragtning til ‘Squid Game: The Challenge’ skal man være fyldt 21 år og have mulighed for at rejse til England i fire uger i begyndelsen af 2023 hvor man forventer at optagelserne begynder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når du ansøger skal du samtidig upload en video på 1 minut, hvor du fortæller om dig selv, hvorfor du vil være med i ‘Squid Game: The Challenge’, din strategi, og hvad du vil gøre med pengepræmien hvis du vandt.

Der er ingen oplysninger om hvornår ‘Squid Game: The Challenge’ får premiere på Netflix Danmark, men det bliver formentlig i slutningen af 2023.

Du ansøger om at være med i ‘Squid Game: The Challenge’ her: Link.
Skriv kommentar