Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Bliv gladere og mere effektiv i det nye år med nyt Netflix-show

Bliv gladere og mere effektiv i det nye år med nyt Netflix-show

13/12/2018 | Flixfilm

The Life Changing Magic of Tidying Up serie danmarkHvis dit kommende nytårsforsæt er at blive organiseret, gladere og mere effektiv så er streamingtjenesten Netflix klar til at hjælpe dig!

Den 1. januar har Netflix nemlig premiere på ‘Tidying Up With Marie Kondo’ med det store ordensmenneske og forfatteren af den internationale bestseller ‘The Life-Changing Magic of Tidying Up,’ Marie Kondo i front.

Se en trailer til showet nederst i artiklen.

I de otte afsnit guider Marie mennesker der befinder sig på livets skillevej og endelig er klar til at tackle rodet, der blokerer for deres lykke. De får gennem Marie hjælp til at lave deres liv om på en følelsesladet – og overraskende – måde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nogle af de personer, Marie vil hjælpe i serien er: En kærlig familie på fire, der har skiftet deres fire-værelses hjem i Michigang ud med en lejlighed i Los Angeles. En kvinde, der for nyligt har mistet sin mand, og som er i syv sind over hvordan hun skal komme af sin afdøde mands ejendele – uden at slippe mindet om ham.

LÆS OGSÅ   Amerikansk actionthriller stryger forbi biograferne og direkte på Netflix

Samt et ungt par der bor i West Hollywood og er klar til at lægge studielivet bag sig og et kommende forældrepar, som har indset at det er på tide at slippe fortiden og bane vejen for deres kommende familie.

‘Tidying Up With Marie Kondo’ kan ses på Netflix Danmark fra den 1. januar 2019.    Skriv kommentar