Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Bliv klar til The Killing sæson 4

Bliv klar til The Killing sæson 4

25/06/2014 | Flixfilm

Foto: Carole Segal, Netflix

Foto: Carole Segal, Netflix

Den 1. august kl. 09:01 er der premiere på fjerde og sidste sæson af The Killing på Netflix Danmark. Bliv klar ved, at se eller gense de tre første sæsoner på Netflix eller tjek det hæsblæsende sammendrag af de tre første sæsoner nederst.

Baseret på den danske successerie Forbrydelsen følger The Killing en rækkke morderiske forbrydelser, som forsøges opklaret af Sarah Linden (Mireille Enos) og Stephen Holder (Joel Kinnaman) fra drabsafdelingen. I sæson 1 og 2 følger vi Rosie Larsen-sagen, hvor Linden og Holder undersøger mordet på en teenagepige.

Efter opklaringen af Rosie Larsen-sagen, starter sæson 3 et år efter, hvor Sarah Linden ikke længere er en del af drabsafdelingen. Men da eks-kollega Holders søgen efter en bortløben pige leder ham på sporet af en række grufulde mord med forbindelse til en tidligere Sarah Linden-mordsag, bliver hun trukket tilbage ind i et liv, hun ellers havde forladt.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 7 – 2024)

Fjerde og sidste sæson af The Killing starter, hvor sæson 3 slap. Alt imens Sarah Linden og Stephen Holder fra drabsafdelingen kæmper med konsekvenserne af deres overilede handlinger i slutningen af sidste sæson, tildeles de en ny sag – en sag, hvor en på papiret perfekt fungerende familie bliver myrdet på nær sønnen Kyle, der ellers blev skudt i hovedet under massakren.

The Killing sæson 4 har eksklusiv premiere på Netflix Danmark 1. august.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar