Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blockbuster

Blockbuster

10/07/2022 | Flixfilm

Blockbuster på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Tirso Calero
Skuespillere: Xúlio Abonjo, María José Alfonso, Fernando Esteso
Spilletid: 104 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 3.5

Handling: En skuespiller føler sig gammel og malplaceret i en evigt skiftende filmindustri – Indtil han møder en ung mand med en drøm om at blive instruktør.

Blockbuster havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Blockbuster på YouTube.Se Blockbuster på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Blockbuster ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blockbuster stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blockbuster, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blockbuster er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar